OM OSS

Vi tar hand om hela processen, från ritning till färdigt bygge. 
Totalentreprenör

Blå Bygg startades 1988 av snickarna Lindgren och Åkerström och vi har sedan dess genomfört ett otal nybyggnationer, om och tillbyggnader till nöjda kunder i stockholmsområdet. Sedan 2014 drivs bolaget i ny regi med samma duktiga snickare och med en tydlig målsättning att fortsatt leverera stora och små byggprojekt utförda i högsta kvalitet med en professionell leverans.

Blå bygg är idag en totalentreprenör som utför både stora och små projekt, genom vårt stora kontaktnät kan vi idag garantera en säker leverans genom hela kedjan i byggprocessen. Samtliga våra partners är mycket erfarna inom sitt respektive område.

Vi arbetar efter att ha en kontakt med kunden under byggprocessen för att förenkla kommunikationen och samtidigt säkerställa att beställare och utförare arbetar efter samma målbild.

Vi hoppas att vi får förtroendet att hjälpa dig med att förverkliga ditt byggprojekt!

 • Ny planlösning/ Ombyggnation

  Önskar ni ändra planlösningen hjälper våra erfarna snickare er för att hitta lösningar för vad som är möjligt och hur vi på smidigaste sätt kan hjälpa er. Behövs det tar vi hjälp av konstruktör och/eller arkitekt.

 • Renoveringar

  Vi renoverar lägenheter, villor, sommarboenden allt efter era önskemål, allt från enstaka rum till totalrenoveringar.

 • Tillbyggnation

  Känner du att villan är för liten eller lägenheten för dåligt planerad, byt inte – bygg till eller bygg om.
  Vi hjälper dig från första mötet till dess att allt är klart med alla handlingar och arbeten i projektet, givetvis utfört av fackfolk.

 • Nybyggnation

  Vi håller i totalentreprenader från mark till nyckelfärdigt objekt, vi skräddarsyr ditt nya hus i lösvirke eller så reser vi modulhus allt efter era önskemål. Önskas arkitekthjälp eller trädgårdsplanering hjälper vi er med det också.

 • Bygglov

  Vi hjälper er igenom processen med bygglov, tar fram erforderliga handlingar och underlag.

 • Kök

  Vi hjälper er med ert nya kök, vi erbjuder en helhetslösning från projektering till färdigt kök med El, VVS samt målning, givtevis med behöriga fackmän. Vi har ett samarbete med Boman kök och installerar deras kök och inredningar. Vi monterar givetvis alla typer av kök beroende på era önskemål.

 • Pool

  Nybyggnation och renovering av pooler, vi hjälper till med en totalentreprenad av era pooldrömmar, vi har gedigen kunskap inom företaget med vårt systerbolag Europools med en långvarig erfarenhet av poolbyggen. Vi kan erbjuda totallösningar med pool, trall poolhus och yttre miljöer anpassade efter era förutsättningar. Se även www.europools.se.

 • Arkitekt och konstruktionshjälp

  Vi samarbetar med arkitekter, konstruktörer landskapsarkitekter